14 Aralık 2011 Çarşamba

GARNİTÜRLÜ TAVUK

MALZEMELERİMİZ:

6 Parça tavuk isteğe bağlı kalça yada göğüs
4 Adet patates
2 Adet kırmızı biber
5 Adet yeşil biber
2 Adet havuç
Bezelye
Biber salçası
Domates
Köri
Tuz
Karabiber


YAPILIŞI:

Önce biberlerimizi jülyen doğrayıp teflon tencerede az yağda kavuruyoruz.Ardından tavukları ekleyip onunlada kavuruyoruz ve domateslerimizle biber salçamızıda kavuruyoruz.Bir yandan küp küp doğradığımız patatesleri ayrı bir tencerede kızartıp kavurduğumuz malzemelerimize ekliyoruz.Üzerine bezelyelerimizide ekledikten sonra tuz karabiber köri arzunuza göre atıp pişmesini bekleyip afiyetle yiyiyoruz...:)

3 yorum:

sarımutfak-hande dedi ki...

akşam bizdede vardı bu yemek ailecek bayılırız:)) ellerine sağlık emelim çok güzel olmuş

mutfaktakicadı dedi ki...

desene bir masamız ayrıymış:)) teşekkür ederim handem..=)

fatosun mutfagından... dedi ki...

ellerine sağlık canım..çok iştah açıcı görünüyor..sevgiler